Americas Motor Sport Parks

Amerikan parhaat kilparadat

Amerikka on todellinen autourheilun kehto. Urheilun ystäviä viihdytetään erilaisilla lajeilla, kuten kiihdytysajoilla ja NASCAR-kilpailuilla. Erilaisia autourheiluratoja ja kisapaikkoja on tarjolla eri puolilla maata, ja tässä ovat maan suurimmat ja parhaimmat paikat:

Pueblo Motorsports Park

Tämä autourheilurata sijaitsee vain neljän mailin päässä Pueblon kaupungista. Suosittu rata on avattu käyttöön vuonna 1975. Kuuluisat kiihdytysajajat, kuten Don Purdhomme, Warren Johnson ja Tommy Johnson Jr. ovat kiihdytelleet kyseisellä radalla. Pueblo Motorsports Parkissa järjestetään kiihdytyskilpailuita vuosittain maaliskuulta aina lokakuulle, paikan 2,2 mailia pitkä kilparata on erittäin mielenkiintoinen. Alueen palveluihin kuuluvat camping-alue, jossa voi yöpyä, katettu piknik-alue, sekä suihkutilat.

Carolina Motorsports Park

Tämä kilparata ja karting-kisoihin keskittynyt alue sijaitsee Pohjois-Carolinan Camdenissa. Se on kuuluisa isoista kilpailuistaan, kuten NASA Southeast’s Pit Bull Brawlista. Alueella järjestetään kisat perjantaisin, jolloin katsojien on mahdollista saapua seuraamaan kilpailijoiden harjoituksia ennen kisaa.

Miller Motorsports Park

Tämä on yksi Amerikan suurimmista kart-radoista, jossa järjestetään kilpailuja kuukausittain. Paikka on avoinna myös viikolla, jolloin alueella on mahdollista osallistua entisten kart-tähtien kursseille. Miller Motorsports Parkissa järjestetään kart-ajoja ryhmille ja yksityisille porukoille.

NOLA Motorsports Park

Tämä rata on kuuluisa Indianapolis 500 -kilpailuista. Hurjien kilpailujen lisäksi alue on mahdollista varata seurueille juhlia varten. Paikka on tuttu Focus-elokuvasta, jota tähdittivät Will Smith ja Margot Robbie.